tirsdag 29. oktober 2013

Honning - en eldgammel medisin


Naturen har mye godt å by på. En av dem er honning. Det fantastiske med å bruke naturens produkter er at man kan oppnå like god effekt som ved tradisjonell medisin, uten bivirkninger.

Manukahonning kommer fra biene på New Zealand, som sanker sin pollen fra Manukaplanten. Manukaplanten vokser kun på New Zealand og er en søsterplante til Tea tree. Honningen fra Manukaplanten har en helt unik styrke og sammensetning, som man ikke finner i noen annen honning.

Den virker svært antibakteriell og brukes derfor mye til sårbehandling og innvortes problemer.

Madeleine Ritchie har siden 1960 tallet benyttet Manukahonning i sin hudpleie, nettopp av den helbredende evnen den har.

Honning har vært i husapotekene i tusenvis av år. En papyrusrull fra Egypt viser en oppskrift på sårsalve bestående av fett, honning og fiber, og ble skrevet for 4000 år siden! Både egypterne, assyrerne, kineserne, romerne og grekerne brukte honning i sårbehandling. Av 900 medisinske remedier inngikk honning i hele 500 av dem. Så honning var en svært viktig ingrediens i medisinen.

Honning kan være fast eller flytende, lys eller mørk i forskjellige grader. De lyse er de mildeste, de mørke er mer smakstunge og inneholder mer næring og virkestoffer. Manukahonningen er i en særstilling da den er opptil 30 ganger mer virkningsfull enn all annen honning.

Honning inneholder en hel rekke mineraler og vitaminer (vitamin K, B, C, kalium, kalsium, jern, sink, kobber, mangan, magnesium, selen med mer). Det er også påvist melkesyrebakterier og bifidusbakterier som er helsebringende for tarmfloraen vår.

Hudpleieserien fra Madeleine Ritchie er basert på den New Zealandske honning fra Manukaplanten og er uten parabener og parfyme.

For at du skal bli kjent med den fantastiske hudpleieserien direkte fra den ville naturen på New Zealand, har vi et godt tilbud til deg! Kjøp for kr. 300,- eller mer og få med en Manuka 16+ skin health creme til en verdi av kr. 249,- på kjøpet!

Simpelthen skriv inn koden BLOGG i merknadsfeltet ved bestillingen og du vil automatisk motta den fantastiske hudkremen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar