tirsdag 3. juni 2014

Smart oppbevaring


Det kan være en kamp å holde orden på alle små duppeditter, sko, vesker, smykker, ledninger også videre i hjemmet. De har en tendens til å ligge i hauger og stabler. På bordet, under bordet, i et hjørne i skapet lag på lag.

Her vil du finne en del spennende nettsider jeg har funnet på nettet som selger praktiske systemer til en rekke området.

Ta en titt!


De fleste kjenner seg nok igjen i at veskene står stablet oppå hverandre og tar stor plass i skapet. Stygge blir de også. En veskehenger minimerer plassen. Denne får du kjøpt hos nettbutikken  Umbra.



Sko har en tendens til å fylle gulvet i gangen. Denne skohyllen frigjør gulvplassen og gjør det enkelt å holde gulvene rene og ryddige. Stilig er den også! A place for everything




Her har du flere muligheter! Gjør som her og bruk flere oppå hverandre som en kommode, velg en og bruk som sofabord eller bare simpelthen velg størrelse og behov. Disse får kjøpt hos nettbutikken Oliver Bonas




Ofte har man papirer, magasiner og matoppskrifter som slenger rundt. På en to tre har man orden i rotet! Kommer i flere farger hos Furnish.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar