søndag 15. juni 2014

Sommerens kake med fantastisk smakskombinasjon!



Honning, rosmarin og oliven er smakstilsetningene i denne saftige kaken! En uvanlig kombinasjon, men smaker herlig.

Dette trenger du:
200 gr smør
2 dl sukker
1.2 dl honning
4 egg
1.2 dl rømme
0.5 dl olivenolje
2.5 dl mel
1 ts bakepulver
2 ss  rosmarinblader finhakket

Forvarm ovnen til 175 grader. Dekk en springform 23 cm med bakepapir. Pisk sammen smør, sukker og honning i 4-5 minutter til det er lyst og luftig. Tilsett eggene, ett om gangen og visp godt, tilsett deretter olivenoljen og rømmen.
Tilsett mel, bakepulver og rosmarin. Hell røren i formen og stek i ca. 40-50 minutter til kaken er gyllen.
Server  varm eller romtemperert med pisket krem til.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar