mandag 22. april 2013

Sensitivitet og dufter


Det er voksende marked for duftfrie hudpleieprodukter. Mange har erfart at alle kjemikaliene som tilsettes de forskjellige produktene vi bruker, alt fra hårsjampo til hudkremer, fører til sensitiv hud og allergier. Derfor har flere produsenter begynt å lage produkter uten parabener og parfyme.

Tidligere så man på produkter uten parfyme som ganske enkle og lite avanserte, uten de store virkemidlene som andre fancy produkter. Faktum er at de kan være mer virkningsfulle enn det en overdådig innholdsliste lurer oss til å tro.

Mer enn 60% av forbrukerne oppgir at de har sensitiv hud. Da burde markedet for produsentene av parfymefrie produkter være stort nok. Og som sagt, flere produsenter har blitt oppmerksomme på det. De syntetiske duftene som tilsettes make up og hudpleieprodukter har ingen nyttig effekt for huden. De er kun tilsatt for at vi skal føle oss bedre. En god duft setter i gang visse signaler i hjernen vår. Men når huden slår krøll på seg og reagerer med eksem, hjelper det ikke om vi dufter godt!

Du har kanskje lagt merke til at når du prøver en ny hud eller håndkrem, det første du gjør er å føre hånden opp til nesen og lukte. Vi gjør det helt automatisk. Følg med neste gang du prøver en ny krem!

Det du skal huske på er at det er ikke lukten som er avgjørende for hvor god kremen er, men hvordan den virker på huden din!

Hos oss får du parfymefrie og parabenfrie hudpleieprodukter som er stappfulle av nærende ingredienser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar