onsdag 24. september 2014

Muslibarer med bokhvete, honning og nøtter


Disse er gode å ha som mellommåltid når sulten gnager og det er lenge til neste måltid!

16 stk.

235 gr. honning (for ekstra vitaminer, bruk gjerne Manukahonning!)
1,25 dl solsikkeolje
60 gr. brunt sukker
250 gr. lettkokte havregryn
10 gr. puffet bokhvete
45 gr. kokosmasse
1 ts. malt kanel
75 gr. tørkede tranebær
85 gr. grovhakkede rosiner
80 gr. grovhakkede cashewnøtter

Forvarm ovnen til 140 grader. Legg bakepapir i bunnen og sidene av en stor kakeform, 23x33 cm.
Varm opp honning, olje og sukker i en kjele på middels varme. Kok under omrøring til sukkeret er oppløst. Sett til side.
Ha havregryn, bokhvete, kokos, kanel, tranebær, rosiner og nøtter i en stor bolle. Tilsett honningblandingen og rør sammen. Fukt hendene og rpess blandingen ned i kakeformen. Glatt til med en skje.
Stek i 40-50 minutter til mørkt gyllenbrunt. La det avkjøle i formen før du skjærer det opp i 16 store biter.

 Picture

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar