tirsdag 4. juni 2013

Deilige kjeks med sjokolade og honning


Sjokolade og honningsnurrer

150 gr smør2 dl sukker2 egg2 ts vaniljesukkerCa 7 dl hvetemel1 ss kakao1 ss honning

Bland sukker og smør til det er hvitt og luftig. Tilsett eggene ett om gangen. Bland inn hvetemel og vaniljesukker til en myk deig. Del deigen i to og bland inn kakao i den ene halvdelen og honning i den andre. Rør godt. Kjevle ut sjokoladedeigen med en melet kjevle på et bakepapir til et rektangel ca 24x34 cm.  Gjør det samme med honningdeigen og legg oppå sjokoladedeigen, eventuelt legg honningendeigen utover sjokoladedeigen. Fra langsiden ruller du deigen til en rull. Avkjøl den minst en time. Varm ovnen til 170 gr. Bruk en skarp kniv og skjær rullen i ca 6 mm tykke kaker og legg dem på bakepapirkledt stekebrett. Stek i 10-12 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.

Ca 35 stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar