torsdag 7. mars 2013

Skjønnhetskremer virker ikke - eller?


Produsenter av skjønnhetskremer tilsetter liposomer som skal stramme opp huden og dermed gjøre huden din yngre.

Nå har en ny dansk studie ved Institut for Biokemi og Molekylær Biologi på Syddansk Universitet vist at liposomer tilsatt i hudkremer ikke kan trenge ned i hudlagene som tidligere trodd.

Luis Bagatolli er en av forskerne bak studien.  Han forteller at den menneskelige huden er laget for å skjerme kroppen mot ytre påvirkninger. Han forklarer at det er hudens jobb å avvise fremmede stoffer, og derfor vil huden generelt avvise alt som prøver å trenge gjennom.

Det som kan gjøre at huden din virker yngre er å holde den myk. Huden trenger fuktighet og mykgjørende midler i større eller mindre grad, alt etter hvilken hudtype du har.

Og det du bør tenke på, er om produktene du påfører huden er naturlige eller tilsatt en mengde kjemikalier. Manukahonningen fra New Zealand inneholder alle de viktige ingrediensene kroppen vår trenger, også huden, på en naturlig måte, uten å tilsette kjemikalier. Derfor er den trygg og svært effektiv å bruke i hudpleieprodukter.

Dersom du har spesielle hudproblemer, er det ekstra viktig å forsøke å få bukt med disse. Det finnes spesialkremer for dette, både på resept og uten resept.
Liposom


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar