onsdag 28. november 2012

Eksem hos dyr


En hund som klør og klør eller en katt som slikker potene sine til de blør på grunn av eksem mellom tærne er ingen god opplevelse. Dette kan vi enkelt hjelpe dem med.

Entydige studier viser god effekt ved bruk av Manukahonning på flere medisinske tilstander, som blant annet heling av sår, kviser, magesår, sår hals, brannsår, sopp og infeksjoner. Den siste forskningen viser at Manukahonning kan ha sin effekt også mot MRSA. Dette er fortsatt på forskningsstadiet.

Kan også brukes på hunden!
Det forskes på effekten av Manukahonningen på mennesker, men vi vet at de sykdommene og problemene vi mennesker får, kan også dyrene oppleve å få. Eksem blir mer og mer utbredt hos dyrene, og Manukahonning er en perfekt medisin også for dem.


Sår hos dyr kan enkelt behandles med Manukaprodukter. Du kan enten legge på ren Manukahonning eller bruke en salve. Om du må dekke til såret er avhengig av dyret og størrelsen på såret. Om dyret slikker i seg honningen, er det ingen fare i det siden honningen og produktene som inneholder Manukahonning ikke inneholder skadelige ingredienser. Hvis dyret er i kontakt med andre dyr, kan det være greit å dekke til såret, slik at ikke andre dyr slikker av honningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar