mandag 28. oktober 2013
Honningglasert løk
Løk er en god og rimelig grønnsak med mange næringsstoffer i seg. Honningglasert løk passer godt som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.
4 porsjoner
2 løk
2 rødløk
8 sjalottløk
2 hvitløkfedd
1/2 rød paprika
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss flytende honning
2 ss olivenolje
Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers., sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken.
Rens paprikaene og skjær dem i brede strimler.
Bland alt i et ildfast fat. Dryss på en blanding av salt og pepper og drypp honning og olje over.
Stek grønnsakene midt i ovnen ved 200 gr. til de er møre, ca. 45 minutter.
Hvis du ønsker honning med dypere smak og flere vitaminer og virkestoffer, prøv Manukahonning.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar