Sjokolade og honningsnurrer
Bland sukker og smør til det er hvitt og luftig. Tilsett
eggene ett om gangen. Bland inn hvetemel og vaniljesukker til en myk deig. Del
deigen i to og bland inn kakao i den ene halvdelen og honning i den andre. Rør
godt. Kjevle ut sjokoladedeigen med en melet kjevle på et bakepapir til et
rektangel ca 24x34 cm. Gjør det samme
med honningdeigen og legg oppå sjokoladedeigen, eventuelt legg honningendeigen
utover sjokoladedeigen. Fra langsiden ruller du deigen til en rull. Avkjøl den
minst en time. Varm ovnen til 170 gr. Bruk en skarp kniv og skjær rullen i ca 6
mm tykke kaker og legg dem på bakepapirkledt stekebrett. Stek i 10-12 minutter
til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.
Ca 35 stk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar